Калоян Цветков

Познавам (задочно) Калоян, ѝ е май единствения IT човек в моя кръг. Той е на първо място Човек, с главно Ч. Запознахме се покрай един мой блог, когато се правех на блогър преди много години. Изпаднах в ситуация, когато трябваше да преместя блога ръчно. Калоян се появи, написа специално за мен код който да осъществи процеса автоматично. Всичко това, ей така, без да е искал нищо, без да ме познава. Направо настръхвам като се сетя. Винаги съм смятал че най-якото нещо е да даваш, не да визмаш, а Калоян е точно такъв човек, даващ. Аз все още не съм му се отблагодарил за това и се надявам да не остане така. Всъщност, покрай него знам и този прекрасен подкаст, който зае достойно място в класацията ми, и горещо ви го препоръчвам. Поста обаче е за него, чуйте го, защото нещата които казва са стойностни, поднесени с опит, ум, с примирие. Бъдете смели, умни, даващи... Бъдете Калоян. 

Write a comment

Comments: 2
  • #1

    КТ (Friday, 09 December 2022 23:05)

    Много благодаря за хубавите думи. Заслугата за този епизод е главно на екипа на подкаста, които ми помогнаха да намерим интересна тема и да се придържаме към нея с минимални разселвания

  • #2

    Ventsislav Stanchev (Saturday, 10 December 2022 20:28)

    Аз благодаря. Заслугата на екипа в подкаста е, че са направили интересен проект, разискват интересни казуси и теми, и канят гости като теб. Разбирам твоята скромност, но аз чух доста стойностни неща от теб, и ако бях редактор в подкаста, бих могъл и щях да извадя дузина цитати, които да постна като кратки сегменти в отделните социални мрежи. Още веднъж ти благодаря за всичко, наистина се чувствам неудобно, че все още не съм ти върнал жеста, заради който те познавам.

Ventsislav Stanchev Atelier


Photographer, Director, Creative Director of Advertising Atelier. I like to run, to do things such as lamps and traveling with my family. And remember : The only Love you can find on the tops of mountains is the Love you bring up there.