How To Find a Winning Stock

Фондовия пазар е огромен и човек е много трудно да се ориентира в него. Освен базовите познания, които трябва да имате за да търгувате, фундаменталните и техническите покзатели не са достатъчни за да сте печеливш. Едно от нещата с които ще се сблъскате е, как и къде да намеря компании, които си струва да търгувам/притежавам. Има много инструменти, които ще ви помогнат в търсенето, като в случая е важно какви параметри ще зададете. Ако суингтрейдинга е в полезрението ви, ще ви дам няколко параметъра за търсене от Jack Tacher.


Започваме с базовите бараметри на Jack Tacher. Имайте предвид, че тези основи трябва да прилагате към останалите негови сканирания.


Параметрите с които Jack Tacher търси печеливши IPO-та:

Имайте предвид, че статистиката при тях е безмилостна, така че е много важно да не се хвърляте веднага, защото голям процент от тях се сгромолясват след публичното предлагане.


Преминаваме към така наречения Pullback scan. Ако знаете кой е Марк Минервини, то знайте че с тези параметри ще може да сканирате акции, които подхождат на неговия стил на търгуване. Естествено, най-подходяща за този тип търсене и търговия е платформата MarketSmith, но тя струва 150$ на месец. 


Минаваме към последния вариант за търсене на печеливши акции, а именно Bull Snort...

Write a comment

Comments: 0

Ventsislav Stanchev Atelier


Photographer, Director, Creative Director of Advertising Atelier. I like to run, to do things such as lamps and traveling with my family. And remember : The only Love you can find on the tops of mountains is the Love you bring up there.