Денис Ризов

Денис Ризов се е завърнал в ефир. С него ме срещна един проект, който не се получи.  Хареса ми как откликна от първата секунда, без да се познаваме, ей така... Но, този пост не е за мен, а за него. Видях първите му гости и малко се притесних за това, какво да очаквам. Все пак са избори, а точно тези хора изповядват в момента едни доста странни разбирания за живота ни. Е, не се подвеждайте по гостите, епизодите са супер. Дилов не говори за политическите си пристрастия, а за политиката като цяло. А, Карбовски-не знам какво се е случило с този човек. Как от автор на прекрасни текстове в "Егоист" е станал фен на конспирации, само той си знае. Но, Денис е на място, както винаги. Успех, приятелю.

И, ако все още не сте гласували, направете го. Аз лично не съм се вълнувал на избори така, от големите събития през 97-ма. Но, вие сте малки, не помните какви драми бяха тогава. Благодарен съм че тогава имахме Костов, който естествено е виновен за всичко-от валутния борд, през влизането ни в ЕС, та до членството ни в НАТО, което довършиха едни други "убавци" на прехода. И, не забравяйте, ако искате тиквата да се превърне в нещо друго, 12 е точното време в което ще се случи.

Write a comment

Comments: 0

Ventsislav Stanchev Atelier


Photographer, Director, Creative Director of Advertising Atelier. I like to run, to do things such as lamps and traveling with my family. And remember : The only Love you can find on the tops of mountains is the Love you bring up there.