Bitcoin Update -20.03.2022

Кратък ъпдейт за пазара, по-специално Биткойн:

1. Ако не сте забелязали, Биткойн вече е стандартен актив. Можете да се водите от технически показатели за състоянието му, което до преди година не беше така. 

2. В момента, Биткойн прави така наречения High Low и Low High, и очаквам в най-скоро време пробив. Накъде ще е той, ще зависи от състоянието на целия пазар и геополитическата обстановка. Но, ако приемем, че войната в Украйна върви към развръзка, би следвало цялата паника и страх на пазара де се трансформират в алчност и еуофория. Ще видим.

3. Поглеждайки обемите най-долу на графиката, виждаме че последните два големи кендъла говорят за консолидация и спиране на шорта. Последния такъв няма пробив и почти не се отразява на цената, което е добър знак, а рейнджа става все по-малък и все по-малък...

 

В заключение, смятам че с първото увеличение на лихвите от ФЕД, навлизаме в последната фаза на екпоненциален разстеж на пазара, след който ни очаква голямото пукане на балона. Имайте едно наум, ако точно сега сте решили да влизате в лонг позиции.

Всичко това не са финансови съвети, а просто размишления на един телевизионер, с интерес към пазара и икономиката. Успех.

 

Write a comment

Comments: 0

Ventsislav Stanchev Atelier


Photographer, Director, Creative Director of Advertising Atelier. I like to run, to do things such as lamps and traveling with my family. And remember : The only Love you can find on the tops of mountains is the Love you bring up there.