Акции под лупа 13-17.02.2023

Представям ви две акции, които следя от няколко месеца. Ако питате защо сега ви ги представям, ми, защото следващите дни имат отчети, които евентуално ще наклонят везните към... Към какво, предстои да видим. Та, ето ги ѝ тях:

1. $NU

Предстоящ отчет на 13.02.2023

2. $NRDS

Предстоящ отчет на 14.02.2023


Нищо от гореспоменатото не е финансов съвет, то е плод само на моята фантазия за нещата от живота. Ако инвестирате, или просто спекулирате, не забравяйте какво е казал великия Джеси Ливърмор.


Write a comment

Comments: 4
 • #1

  Иван (Sunday, 12 February 2023 20:33)

  Nrds ми е extended и на дневна и на седмична.Едногодишна base,като цената е straight up from the bottom to the resistance.Дори да извадят добър отчет и да имаме buyable gap up,според мен всичко ще зависи от general market direction и данните,които ще получим през седмицата.Интересно IPO,което ще следя с интерес.Смесен език използвам,защото ми е трудно на български да опиша какво точно мисля.Поздрави.

 • #2

  Ventsislav Stanchev (Sunday, 12 February 2023 22:06)

  Абсолютно точно. Но, смятам че ако отчета е добър, шансовете за скок с гап са големи. Интереса към тях не е малък, а сектора е топъл-топъл:) Все пак, пазара ще реши, щото сме виждали всякакви обрати на терена. Поздрави, и благодаря за коментара, ще се радвам да обменяме инфо. И, не се притеснявай за езика, пиши както ти е най-удобно да се изразяваш.

 • #3

  Иван Пазвански (Thursday, 16 February 2023 08:28)

  Така,така.Следях я два дни осторожно.Отчета беше добър.Идеята за вчера беше да влезна 5 мин opening range breakout.Грозен първи кендъл,inside втори и третия отвори с малък gap.(Говоря за 5 мин кендъли)Тука вече при 15,50 беше преминала ATR и просто реших да не я гоня.Страхлив съм и спазвам правилата до "буква".Надявам се да си я отиграл по-добре от мен и да си направил парички.

 • #4

  Ventsislav Stanchev (Thursday, 16 February 2023 17:41)

  Отчета на NU не ми хареса, очаквах обратното-ревенюто да е нагоре, а печалбата фит, или нула. Тъй като и в двете бях влязъл с малка позиция, сега само я гледам и се колебая дали да не разтоваря NU. Иначе, NRDS се оказа печеливша карта. Но, аз ходя на работа и се прибирам час-два след като е отворил пазара, а то изпуснеш ли първия половин-един час, играта е безмислена, знаеш по-добре от мен. Чакам момента, в който ще мога да си позволя само с това да се занимавам, щото идеята за подобна позиция е, да купя в началото на възхода, или да добавя голямата част. Е, сега ще си остана с малката позиция, щото както много добре анализира, при този скок, то малко сме закъснели. Другия вариант е, да изчакам да върне, и тогава да добавя, но като я гледам днес как върви, май няма да се получи. Супер е че спазваш правила, това е най-важното, и много хора, включително и аз преди+понякога сега не го правя, а това носи само болка:) Сега чакам уикенда, да видя кои да таргетирам за следващата седмица. Поздрави

Ventsislav Stanchev Atelier


Photographer, Director, Creative Director of Advertising Atelier. I like to run, to do things such as lamps and traveling with my family. And remember : The only Love you can find on the tops of mountains is the Love you bring up there.