Умно инвестиране

България продължава да е място, в което хората не се интересуват и слабо разбират икономика. А, тя стои в основата на всички наши дейности, като живот под наем, работа, храна, плащане на ток... Учудващо е, как в училише се изучават подробно дати на войни, състояли се преди 200 години, но нищо за това, що е то разход и приход. Въобще, след този лирически преамбюл, искам да ви кажа, че е време да се пообразовате малко на тема Икономика. За мен няма канали в тубата на български, които бих могъл да ви препоръчам. Има няколко, но те са или от пълни аматьори, или от хора, които гонят някаква комерсиална дребна търговия. Единствено канала 100x с Любо Леков прави изключение. 

Този пост е, специално за един друг човек, Боян Рашев- спортист, бизнесмен и експерт в управлението на енергията, ресурсите и околната среда. Няма надълго да ви разказвам за него, можете да посетите профила му, и да разбарете повече. Тук искам да ви дам един негов уебинар, с анализ и очаквания на пазара за природни ресурси, където той е в силата си. Особено полезен ще е за всички "експерти" на тема:

-поскъпване на горива

-инфлация

-що не взема да си накупя руски акции

-военни конфликти и връзка с пазара

- ядрени центрaли, вятърна енергия

-ТЕЦ Марица Изток и въглищата

-Канада ни краде златните залежи

-Електрически коли

-Китай в любовна схватка с Русия

-ЕС се самоубива с политиката си

...

Приятно гледане:

Боян търгува през Експат Капитал, които толква са впечтлени от неговото портфолио и анализи, че вече предлагат специален пакет, който следва неговите позиции. Това не е реклама на брокера, аз не търгувам през тях, те не знаят за мен, нито някой поддържа взаимоотношения помежду ни. Казвам го за онези конспиратори, дето ще им светне изгорялата лампа. 

Write a comment

Comments: 0

Ventsislav Stanchev Atelier


Photographer, Director, Creative Director of Advertising Atelier. I like to run, to do things such as lamps and traveling with my family. And remember : The only Love you can find on the tops of mountains is the Love you bring up there.